Köszöntő
Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt városunk honlapján! Szigetszentmiklós a főváros agglomerációjában, a Duna-ágak által körülölelt Csepel-sziget északi szegletében fekvő több mint 750 éves történelmi múltra visszatekintő település, mely városi rangját 1986. január 1-jén kapta meg.
Biztos vagyok abban, ha néhány percet áldoz honlapunkon keresztül városunk megismerésére, nemcsak a páratlanul szép természeti környezet látványával lesz gazdagabb, de megismerheti településünk történetét, jellegzetességeit, vezetését és intézményeit, s az itt működő egyesületek, szervezetek sokaságát.
Portálunk segít Önnek ügyei intézésében, hasznos és naprakész információkat tartalmaz, segítségével nyomon követheti a város fejlődését, megismerheti az önkormányzat törekvéseit, az elért eredményeket.
Honlapunk kulturális kínálatában is bizonyára talál olyat, amiért érdemes hozzánk betérnie. Hiszen az alkotóművészek kiállításai, a hangversenyek, a Szigetszentmiklósi Ősz színes forgataga, a Sziget Színház előadásai mind-mind kellemes időtöltést ígérnek.

Bízom benne, hogy híreinket böngészve érezhető, hogy önkormányzatunk őrizni és gazdagítani igyekszik a város értékeit. Célja, hogy Szigetszentmiklós nyugodt és korszerű otthona legyen polgárainak és vonzó időtöltést kínáljon az idelátogató vendégeinknek.


Üdvözlettel:

Nagy János
polgármester