Tervezzük együtt Szigetszentmiklóst!-Online workshop
bednai - 2021. 06. 08.
Tisztelt Civil Szervezetek, Szerveződések, Vallási Közösségek, Vállalkozások, Gazdasági társaságok! Szigetszentmiklós Város Önkormányzata megkezdte az új Településfejlesztési Koncepció, valamint az ehhez illeszkedő új Integrált Településfejlesztési Stratégia kidolgozását.
Tervezzuk-egyutt-SzigetszentmiklostOnline-workshop

A készülő településfejlesztési Koncepció és Stratégia, a város egészére készített, a város környezeti, társadalmi, gazdasági adottságaira alapozó, a változások irányait, 15-20 évre szóló fejlesztési célokat meghatározó és rendszerbe foglaló dokumentumok.

 

Szigetszentmiklós jövője közös ügyünk. Együtt kell kitalálnunk, milyen városban szeretnénk élni és dolgozni, ehhez milyen lépések szükségesek. A fejlesztések fő irányait, céljait közösen kell meghatároznunk. Ezért mind a célok kijelölése, mind azok elérése csak akkor lehet sikeres, ha abban minél többen vesznek részt. Ezt foglalja magába a tervezést támogató partnerségi folyamat.

Ezért március, április, június folyamán több eseményt is rendeztünk/rendezünk, hogy a civil, vallási, vállalkozói és lakossági csoportok kommunikálják szükségleteiket, vágyaikat, illetve közreadják élethelyzetükből adódó speciális tapasztalataikat.

 

A közös tervezéshez meghívjuk Önt 2021. június 16-án, szerdán 14 órától az online - civil, vallási közösségek, valamint vállalkozói, gazdasági társaságok - fókuszcsoportos beszélgetésére.

 

A fókuszcsoportos találkozó célja Szigetszentmiklós Településfejlesztési Koncepció és Integrált Településfejlesztési Stratégia készítéséhez a civil, vallási csoportok és vállalkozások, gazdasági társaságok szükségleteinek, problémáinak, igényeinek megismerése, és közös városi jövőkép megalkotása.

 

Az online workshopra az alábbi linken tud kapcsolódni:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/98257910996?pwd=cXFCcnVYZ2I2VU42Wm5hR0F2WXpFUT09

Passcode: 737978

 

A workshop tervezett programja:

- 14:00 -A workshop programjának ismertetése, bemutatkozás

- 14:20-14:40 -A tervezés eddigi eredményeinek bemutatása

- 14:40-15:20 -A civil szervezetek, csoportok által ismert problémák feltárása

- 15:20-15:50 -A város közös Jövőképének, hosszú távú céljainak kialakítása

- 15:50-16:00 -Összegzés

 

Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

Kérem, jelezzék részvételüket az alábbi email címen: partnerseg@szigetszentmiklos.hu

 

Segítő együttműködését előre is köszönöm!

 

Tisztelettel:

Nagy János
polgármester